Kleibultweg 48
7575 BV Oldenzaal
0541 - 85 01 90
oldenzaal@profijtmeubel.nl
www.vangils.nl/profijt-meubel

Mooier Wonen voor minder Geld!

profijt

Profijt Meubel is te vinden op de Van Gils woonpromenade waar men rustig overdekt kan shoppen bij 22 woonwinkels. Profijt Meubel biedt al meer dan 20 jaar mooier wonen voor minder geld. Bij bezoek aan de winkel ziet u dat de mogelijkheden groot zijn om het meubel naar uw wensen geheel zelf samen te stellen.

Bij Profijt Meubel begrijpen wij dat u snel uw huis wilt inrichten, liever vandaag dan morgen. Wij zorgen er dan ook voor dat veel van onze meubelen direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor ieders budget is er een een meubel van uitstekende kwaliteit en bent u verzekert van de CBW-garantie en laagste prijs! Ook heeft onze vestiging in Oldenzaal een grote collectie aan linnenkasten en boxsprings voor minder geld. En de service aan huis is voor ons uniek, omdat we deel uitmaken van de Van Gils woonpromenade.

Roy Geerdink, bedrijfsleider: ‘We weten hoe belangrijk het is om met de uitstraling van de winkel aan te sluiten bij de beleving van onze klanten. Op deze manier ziet men in één oogopslag wat er allemaal mogelijk is. Aan ons dan ook de taak om onze klanten persoonlijk zo goed mogelijk te adviseren. Kom gerust eens kijken bij Profijt Meubel Oldenzaal.’